Lutefisk m/tilbehør - Oppskrifter - EatClub.no

Lutefisk m/tilbehør

Om oppskriften
Lutefisk m/tilbehør
Lutefisk er blitt en tradisjonsrett rundt juletider. Noen liker den fast mens andre foretrekker den litt mer "skjelvende". Uansett kan dette være en rett som passer godt inn i våre anbefalinger. Her presenterer vi en god oppskrift til fire personer.
Oppskriften passer til/som:

  • Middag 20 g karbo/dag
  • Middag 30-50 g karbo/dag
Oppskriften inneholder/er:

  • Fisk
  • Uten kornprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!