Eikefjords smørsaus - Oppskrifter - EatClub.no

Eikefjords smørsaus

NYHET!
Nå kan du dele oppskrifter med andre her på eatclub.no!

Statistikk
Laget av: Kenn

Antall visninger: 164
Sist besøkt: 22.02.2019
Siste oppskrifter
Om oppskriften
Eikefjords smørsaus
Dette er en svært anvendelig saus, som også er enkel og rask å lage. Kan varieres på mange ulike måter. Balsamicoeddiken kan skiftes ut med hvitvin eller rødvin. Løken kan skiftes ut med rødløk, paprika eller kanskje gulrot. Finn din spesialvariant av denne sausen.
Oppskriften passer til/som:

  • Sauser
  • Tilleggsretter
Oppskriften inneholder/er:

  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!