Nellys rømmegrøt - Oppskrifter - EatClub.no

Nellys rømmegrøt

Om oppskriften
Nellys rømmegrøt
Rømmegrøt er tradisjonelt brukt som festmat rundt om i Norge. Tidligere var det blant annet vanlig å avslutte slåtten med rømmegrøt. Rømmegrøt kan imidlertid brukes også i forbindelse med et lavkarbohydrat-/høyfettkosthold. Her er en god oppskrift.
Oppskriften passer til/som:

  • Middag 30-50 g karbo/dag
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
  • Berre ein liten kommentar: rømmen og fløten kokar ilag i 10 min.Kanskje du lager denne idag,det skal eg gjere:)) ha ein fin jonsok kveld :))