Wrap med kjøttdeig og gulost - Oppskrifter - EatClub.no

Wrap med kjøttdeig og gulost

Om oppskriften
Wrap med kjøttdeig og gulost
Det er nesten ingenting man må unnvære ved omlegging til et lavkarbohydrat-/høyfettkosthold. Det handler om mengden og hvordan kombinasjonen mellom de ulike matvarene er. Denne retten kan bli enda lavere på karbohydrater om man lager lefsene selv.
Oppskriften passer til/som:

  • Frokost/Lunsj
Oppskriften inneholder/er:

  • Kjøtt
  • Uten belgfrukter
  • Uten nøtter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
  • Denne er kjempegod! Jeg krydra kjøttdeigen med chili powder, gurkemeie, løkpulver, pepper og oregano - og salt.