Parmesantorsk med rotstappe - Oppskrifter - EatClub.no

Parmesantorsk med rotstappe

Om oppskriften
Parmesantorsk med rotstappe
Torsk er godt nesten uansett. Her er en oppskrift inspirert av parmesan - både skinke og ost. Som tilbehør har vi valgt noe så uvanlig som sellerirot og pepperrot. Stappe av disse røttene gir en spesiell smak mange finner veldig god.
Oppskriften passer til/som:

  • Middag 30-50 g karbo/dag
Oppskriften inneholder/er:

  • Fisk
  • Kjøtt
  • Uten belgfrukter
  • Uten nøtter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!