Biff med skalldyr - Oppskrifter - EatClub.no

Biff med skalldyr

Om oppskriften
Biff med skalldyr
Biff går aldri av moten, og det er bra på grunn av at kjøtt har sannsynligvis utgjort den viktigste matkilden vår gjennom evolusjonen. Det er følgelig sannsynlig at kjøtt er det vi er best tilpasset å spise, som blant annet kan sees gjennom at det er denne matvaren som er opphav til minst matallergi og -intoleranse. Velg imidlertid gjerne kjøtt med mye fett i, da dette har blitt foretrukket i forhistorisk tid.
Oppskriften passer til/som:

  • Middag 30-50 g karbo/dag
Oppskriften inneholder/er:

  • Kjøtt
  • Uten belgfrukter
  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
  • Uten nøtter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!