Sukkerbrød uten mel - Oppskrifter - EatClub.no

Sukkerbrød uten mel

Om oppskriften
Sukkerbrød uten mel
Flere og flere blir oppmerksom på at de tåler gluten og karbohydrater dårlig. Alternativene til bruk i kakebunner har gjerne vært nøtter eller svært fiberrike råvarer. Her får du noe så sjelden som en oppskrift uten gluten og nøtter, i tillegg til minimalt med karbohydrater og fiber.
Oppskriften passer til/som:

  • Brød og bakervarer
Oppskriften inneholder/er:

  • Egg
  • Uten belgfrukter
  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
  • Uten nøtter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!