Blåbær Bowl - Oppskrifter - EatClub.no

Blåbær Bowl

Om oppskriften
Blåbær Bowl
Mange som følger et lavkarbohydratkosthold synes ulike karbohydratfattige smoothies er enkle og gode retter. Såkalte "bowl" av ulike slag er blitt populære de siste årene. Dette gjelder først og fremst acai bowl, men man kan like godt bruke andre typer bær - for eksempel blåbær.
Oppskriften passer til/som:

  • Frokost/Lunsj
Oppskriften inneholder/er:

  • Egg
  • Uten belgfrukter
  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!