Betasuppe med kaninkjøtt - Oppskrifter - EatClub.no

Betasuppe med kaninkjøtt

NYHET!
Nå kan du dele oppskrifter med andre her på eatclub.no!

Statistikk
Laget av: Kenn

Antall visninger: 0
Sist besøkt: 21.09.2020
Siste oppskrifter
Om oppskriften
Betasuppe med kaninkjøtt
Kaninkjøtt er svært proteinrikt og velsmakende. Dette har generelt vært mye brukt under vanskelige tider, for eksempel under begge verdenskrigene. Kaniner former seg fort og de vokser hurtig og effektivt. Mange er ikke klar over hvor velsmakende dette kjøttet er.
Oppskriften passer til/som:

  • Frokost/Lunsj
Oppskriften inneholder/er:

  • Kjøtt
  • Uten belgfrukter
  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
  • Uten nøtter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!