Johnnys speltbrød - Oppskrifter - EatClub.no

Johnnys speltbrød

Om oppskriften
Johnnys speltbrød
Spelt er en eldre korntype, som ofte blir tålt bedre enn vanlig hvete. Spelt inneholder minst like mye gluten som hvete, men likevel ser det ut til at den er lettere fordøyelig for mange. Glutenallergikere kan uansett ikke spise denne korntypen. Spelt inneholder omtrent den samme mengden karbohydrater som andre kornsorter, og dette må følgelig tas hensyn til ved inntak.
Oppskriften passer til/som:

  • Brød og bakervarer
Oppskriften inneholder/er:

  • Uten melkeprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!