Eats kokoskake - Oppskrifter - EatClub.no

Eats kokoskake

Om oppskriften
Eats kokoskake
Kokosfett inneholder mye av noen spesielle fettsyrer som kalles mellomlange mettede fettsyrer, MCT. Disse fettsyrene vil bli tatt raskere opp til blodbanen enn mer vanlige, lengre fettsyrer, og på den måten bidra til raskere energi for kroppens celler. Disse fettsyrene har også vist seg å ha en rekke gunstige effekter, som for eksempel å motvirke virus, bakterier, sopp og parasitter, i tillegg til å kunne virke gunstig inn på stoffskifte.
Oppskriften passer til/som:

  • Desserter
Oppskriften inneholder/er:

  • Egg
  • Uten kornprodukter
  • Uten melkeprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!