Pisket krem m/blåbær - Oppskrifter - EatClub.no

Pisket krem m/blåbær

Om oppskriften
Pisket krem m/blåbær
Usukret, pisket krem inneholder lite karbohydrater og mye godt fett, som gjør den anvendelig som dessert. Vær imidlertid oppmerksom på at noen får fordøyelsesproblemer av melkeprodukter og at det for utsatte personer kan bidra til nedsatte resultater.
Oppskriften passer til/som:

  • Desserter
Oppskriften inneholder/er:

  • Uten kornprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!