Pizzasnurrer - Oppskrifter - EatClub.no

Pizzasnurrer

Om oppskriften
Pizzasnurrer
Pizza er ofte sett på som usunt man bør holde seg borte fra, men slik trenger det ikke å være. Vi har laget flere oppskrifter som er så rett sammensatt at de nesten kan brukes som måltider - i alle fall en gang i blant. Her er en innbakt variant. Vær likevel forsiktig med disse oppskriftene om du akkurat har lagt om kostholdet til våre anbefalinger, eller du har stor overvekt og/eller diabetes type 2.
Oppskriften passer til/som:

  • Pizza
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!