Hjemmelagede flatbrød av spelt - Oppskrifter - EatClub.no

Hjemmelagede flatbrød av spelt

Om oppskriften
Hjemmelagede flatbrød av spelt
For de som ønsker å beholde noe å ha pålegg på, finnes det flere ulike alternativer. Det kan være tynne knekkebrød eller vårt nøttebrød, men det kan også være flatbrød, som inneholder lite karbohydrater. Til og med for de som ikke har noen problemer å holde seg borte fra brød og knekkebrød i det daglige kostholdet, kan det være ønskelig å beholde litt av gamle tradisjoner. For eksempel kan det være julefrokosten med bordet fullt av godt og velsmakende pålegg. Hjemmelagede flatbrød av speltmel, som de fleste mener smaker bedre enn av hvetemel, er glimrende i så henseende. Her har du en oppskrift fra oss. Husk bare på at det skal være rikelig med pålegg og smør og mindre flatbrød.
Oppskriften passer til/som:

  • Brød og bakervarer
Oppskriften inneholder/er:

  • Uten melkeprodukter
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!