Er feit mat farlig for fotballspillere?

Undertegnede har hatt ansvaret for Strømsgodsets fotballags kosthold siden januar 2006 og Odd Grenlands siden januar 2008. Nå mener overlege ved Lipidklinikken i Oslo at kostholdet, som er basert på mye animalsk mat og lite karbohydrater, er farlig og en dårlig signaleffekt for yngre fotballspillere. Det kan være interessant å fortelle Ose at både kolesterol- og triglyseridverdiene (nøytralfett i blodet) har sunket siden kostholdsomleggingen. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Fotball spesial