Monica Steinseth

Monica Steinseth (36) fra Moss gått ned 20 kg og blitt kvitt sin allergi. Ho kan ikke få fullrost eatdietten nok. - Jeg synes det er svært bra at eat international as har gode og praktiske kurs. Min kursleder var utrolig inspirerende, og i løpet av kort tid gikk jeg fra å være interessert i å slanke meg fort, til å bli mer interessert i hvordan kroppen fungerer. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Allergier/matinntoleranser , Månedens suksesshistorie