Vitamin D gjør oss sterkere

Solvitaminet, som vitamin D3 blir kalt, kan forbedre prestasjonene på idrettsbanen. Allerede før andre verdenskrig viste tyske og russiske studier at vitamin D3 kan gjøre oss sterkere, raskere og gi bedre balanse og koordinasjon. Denne glemte kunnskapen kan løfte dine treningsresultater til nye høyder. Dette unike vitaminet har mange ”skjulte talenter”. Undersøkelser viser imidlertid også at det kan bedre både hurtighet, styrke og motorikk og til og med bidra til større muskelmasse. Legger vi til at vitamin D3 også kan motvirke influensa, luftveislidelser og generelt styrke immunforsvaret, forstår vi at et optimalisert inntak av dette vitaminet i form av sol, tilskudd eller solarium er spesielt viktig innen treningsmiljøer. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Kosttilskudd mot idrett