Bård Homstøl, assistenttrener og medisinsk koordinator i Strømsgodset

Vi har stor tro på vårt generelle kosthold med mer fett og mindre karbohydrater, men inntak av hurtig opptakelige karbohydrater og proteiner under og rett etter trening og kamp, har bidradd til å forebygge skader og sykdom og øke spillernes kapasitet i trening og kamp. Fotball er sammensatt og det kan være mange grunner til dette, men det er interessant å merke seg at utholdenhetstester gjennomført i 2008, viser verdier for spillegruppa som er blant de høyeste målt for fotballag både nasjonalt og internasjonalt. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Fotball spesial