Den unike fettfasten

I mange tilfeller spiser ikke overvektige personer veldig mange flere kalorier enn andre. Hvordan er dette mulig? Jo, de har en hormonell ubalanse som gir en motstand mot å forbrenne fett. I helt spesielle tilfeller kan denne motstanden bli meget sterk. Selv etter å ha lagt om kosten til eatdietten kan noen oppleve at de likevel ikke går ned i vekt. Betyr det at denne kosten ikke passer for dem? Nei, det trenger det på ingen måte å bety. Det anslås at noen få prosent av overvektige personer har en spesielt kraftig metabolsk motstand mot å forbrenne fett. En mulig løsning er å bruke den unike fettfasten, men vi advarer mot å bruke denne spesielle fasten som en hvilken som helst slankekur. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Platåbryting