EatClub er åpnet!

Endelig er EatClub åpnet og klar for medlemmer. Vi håper og tror vi kan tilby Norges mest fullkomne livsstilsklubb. I tillegg til å være den beste hjelperen for de som ønsker vektreduksjon, ønsker vi også å tilby de beste treningstipsene, forklare viktigheten av stressmestring og god søvn, med mye mer. Fram til 1. januar tilbyr vi en spesiell velkomstpris. For 15 måneders medlemsskap betaler man bare 399 kroner. Vanlig pris for 12 og 6 måneder er henholdsvis 699 og 549 kroner. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev