Hjelper trening mot overvekt?

Gary Taubes, den kjente og dyktige forfatteren bak boka Good calories, bad calories, forklarer at trening i seg selv ikke er veldig effektivt for å gå ned i vekt. Studier på dyr viser at trening også øker appetitten, og dermed matinntaket. Sluttresultatet er at vekta ikke går ned, selv om helsa forbedres. Dette kan vi også se hos mennesker. Mange mener at inaktivitet er hovedgrunnen til overvekt, men Taubes snur dette på hodet, og sier at sannsynligheten er større for at feil kosthold og livsstil, som gir overvekt, er grunnen til inaktivitet. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Trening