Innfør en ekstra sommer

Har du opplevd at resultatene har stoppet opp og du har ligget på et platå i flere måneder, kan man av og til lure kroppen med å innføre en ”ekstra sommer med fettinnlagring”. For våre urforfedre var det viktig å kunne legge på seg mye om sommeren/høsten, slik at man hadde "litt ekstra" å tære på når vinteren kom. For å kunne legge på seg, er karbohydrater nødvendig, og det fikk de på denne tida hovedsakelig fra frukt og bær, men også honning fra tid til annen. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Platåbryting