Nybegynnerprogram 1 - totalt 12 minutter

Dette er et intervall treningsprogram for deg som er i dårlig form og derfor bør begynne forsiktig. Hovedregelen er å trene ute, da bare det å komme seg ut vil virke positivt inn. Bruk de 4-5 første minuttene på å få varmen ved å gå i et tempo som er rolig også for din form. Etter det legger du inn 6-8 perioder på 20 sekunder, med like lang pause mellom, der du går så fort du klarer uten at lungene blir helt sprengt. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Intervalltrening, nybegynner