Sirkeltrening - tren kondisjon og styrke i samme økt

Sirkeltrening er en meget effektiv og for så vidt gammel treningsform som dessverre har gått litt i glemmeboka de siste årene. De med noen år på baken, husker godt den effektive og tøffe sirkeltreningen i gymnastikktimene på skolen. Treningsstudioer som har tatt i bruk ulike former for sirkeltrening, er blitt mer populære de siste årene. Ved siden av at treninga virkelig fungerer, er nok hovedgrunnen til den økende populariteten at den ikke tar lang tid. Dette er også en treningsform som lett lar seg tilpasse til hjemmebruk. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Treningsstudio, nybegynner , Styrketrening hjemme