Spis tre måltider om dagen

Mange synes det er vanskelig av praktiske grunner å spise så ofte som fire ganger om dagen, og noen føler seg heller ikke sultne til neste måltid. Undersøkelser viser at det er både lurt og helsemessig å spise få måltider. Tre måltider om dagen er det vi generelt anbefaler alle å spise. Selv om det i starten kan være greit å spise et ekstra måltid, er det aller beste å begynne rett på tre måltider om dagen. Det er heller ingenting i veien for å spise kun to måltider om dagen. To måltider om dagen vil bety at man må spise svært store måltider, som for mange kanskje kan være litt ubehagelig. Dette er hovedgrunnen til at vi anbefaler tre måltider om dagen - altså kun praktiske grunner og ikke helsemessige. Helse- og resultatmessig er det like greit å spise bare to måltider om dagen. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Platåbryting