Static Contraction Training - Maksimal statisk trening

Static Contraction Training handler om å bruke størst mulig belastning på kroppens muskler, uten å bevege selve vektbelastning på vanlig måte. Poenget er å få vektbelastningen rett inn i den sterkeste posisjonen for hver øvelse, og så holde i ro i 5-10 sekunder (les utfyllende artikkel under treningsartikler). Man skal ikke klare mindre enn fem sekunder, og klarer man over 10 sekunder, skal man legge på belastninga til neste trening. Vanligvis er det da snakk om 15-30 prosent økning i belastningen. Denne formen for trening krever klare sikkerhetstiltak, siden vektbelastninga typisk er 25-100 prosent mer enn på vanlig dynamisk vekttrening. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Treningsstudio, nybegynner , Treningsstudio, viderekommen , Treningsprogram, ekspert