Strømsgodset - framtidas fotballag

Artikkel fra Mat&Helse september 2006. Strømsgodset nye trener Dag-Eiliv Fagermo og fysioterapeut Bård Homstøl er svært beviste på sammenhengen mellom mat og prestasjon hos sine fotballspillere. Med det samme de tok over laget, satte de fokus på kostholdet. Kenn Hallstensen i Eat AS ble leid inn kostholdskonsulent, som allerede første uka i januar holdt det første kostholdsforedraget for en samlet spillergruppe. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Fotball spesial