Brødoppskrifter

Vi har lagt ut åtte nye brød opp skrift er. Det skulle være oppskrifter som tilfredstiller de fleste - noen er lette å lage, mens andre er mer for viderekomne. Det kan imidlertid være vel verdt å prøve seg på de mer avanserte, siden de gjerne gir en enda fyldigere og bedre smak. Vi har også lagt ut en del nye fettkilder i form av dressinger. Disse kan brukes til de fleste retter, og vil kunne sette en ekstra spiss på måltidet. Har du en brød- eller dressingoppskrift du er veldig fornøyd med, setter vi stor pris på om du sender den inn til oss på info@eat-web.com. Vi vil da kunne publisere den på denne sida - vi beholder det navnet du selv setter på oppskriften. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev