Hvordan legge inn og svare på innlegg på forumet

Vi har fått en del tilbakemeldinger og spørsmål om hvordan forumet virker. Du trykker først på knappen "Forum", og da du er kommet inn, velger du "New topic" for å legge til et nytt innlegg. Ønsker du å lese et innlegg, trykker på det innlegget du ønsker å lese. Vil du svare på det aktuelle innlegget, trykker du på "Post reply. Vi har fått en del spørsmål på vår servise e-post, men håper du nå kan legge ut dine spørsmål mest mulig på forumet, slik at alle kan få ta del i de. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter