Vervekampanjen fortsetter på www.eatclub.no

Verve-kampanjen vår har fått god oppslutning, og det er vi svært takknemlige for. Nå ønsker vi å gjøre det enda mer interessant å spre budskapet. I tillegg til en måned ekstra, gratis medlemskap for hver person som betaler EatClub-medlemskap etter å ha fått en invitasjon fra deg, og en gratis kostholdsbok fritt tilsendt i posten for to stykker, kommer vi til å trekke en større gevinst 10. desember. Gevinstpakken har en verdi av over 3 000 kroner. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Nyhetsbrev