Kjøttkraft - roten til alt godt

Dette er en god og smakfull kilde til fett, som dessverre er gått mye i glemmeboka hos mange. Gå til din lokale slakter eller en dagligvarebutikk med egen kjøttdisk, der du kjøper ulike renskårne kjøttbein, for eksempel fra gris, sau og storfe. Velg helst unge, økologiske dyr, da de er ekstra næringsrike. Kok opp en panne med vann, tilsett kjøttbein, krydder og grønnsaker og langkok under svak varme i mange timer. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Kosthold , Spesialtipset