Normalt å skeie ut

Ukontrollerte utskeielser er helt normalt og betyr ikke at du har dårlig viljestyrke eller dårlig karakter. Bare pass på at dettte ikke er grunnen til at du gir opp ditt nye kosthold, men se til at de ikke planlagte utskeielsene kommer stadig sjeldnere. Tilskudd av vitamin D er svært viktig fra oktober til april, for da klarer kroppen vår ikke å produsere dette livsnødvendige vitaminet selv. Følg også med på oppskriftbiten. Nå går vi i gang med å intensere innleggelsen av alle typer oppskrifter. I neste uke håper og tror vi å ha klar bloggmulighet for alle våre medlemmer. Les mer i nyhetsbrevet. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev