Rabatt på kostholdskurs

Sommeren er snart ferdig, og mange har bestemt seg for at dette er siste sommer med for mange kg. Erfarings messig vet vi at det er mange som tar valget om sommeren om å gjøre noe med kostholdet, vekta og helsa. Vi ønsker å være med å gjøre det lettere for deg og dine venner å ta steget og virkelig gjøre alvor av planene. Resten av august måned, fram til 1. september tilbyr vi 25 prosent rabatt på våre to største kurs, Halvårskurs internett og Standardkurs internett. For påmelding: trykk på kursknappen, og velg deretter ønsket kurs. Du kan også sende en e-post til karhalls@online.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Nyhetsbrev