Fettrikt kosthold gir bedret seksualdrift

Et kosthold med mye fett og lite karbohydrater bedrer seksualdriften. For noen dager siden kunne vi lese i Norges største avis, VG, at kjente Hollywood-stjerner spiser et høyfettkosthold for blant annet å få bedre seksualdrift. For oss som har jobbet med dette i årevis og har erfaring fra over 10 000 personer på våre kostholdskurs, er dette helt naturlig og en selvfølge. Når insulinutskillelsen øker, vil det kunne resultere i at utskillelsen av blant annet testosteron, som er viktig for kjønnsdriften til både mannen og kvinna, blir redusert. Siden karbohydrater har stor påvirkning og fett har minimal påvirkning på insulinutskillelsen, vil et fettrikt kosthold kunne bidra til å øke seksualdriften ved å øke/bedre utskillelsen og utnyttelsen av testosteron. Spesielt har animalsk fett vist seg gunstig i så henseende. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter