Kurslederopplæring - vi trenger flere kursledere

Vi trenger nye kursledere, og gjennomfører derfor kurslederopplæring lørdag og søndag 13-14. februar. Kurslederopplæringen vil være åpen også for de som kun er ute etter å få inngående kunnskap om og hjelp til å legge til å legge om til et lavkarbo/høyfett-kosthold. Kurset er svært innholds- og lærerikt, og vil starte kl. 09 begge dager.Vi har plass til kun fem stykker på dette kurset. Ta kontakt for mer informasjon eller påmelding til: kh@eat-web.com eller ring på 982 55 703 Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter