Matlagingskurs - lær å lage skikkelig lavkarbo-mat

Matlagingskursene til fredagene 13. og 27. er begynt å fylles opp. Enda er det ledige plasser igjen, og vi vil gjerne at EatClubs medlemmer skal få prioritet til å være med. Ta kontakt raskt om du ønsker å være med på matlagingskurset. Dette er et kurs som tar sikte på å lære bort hvilke matvarer som skal brukes og hvordan å tenke på et lavkarbo/høyfettkosthold. I tillegg skal vi ha det veldig sosialt, der vi både lager og spiser maten sammen - med god drikke til. Det er utrolig hvilken resultater man kan få ved å begrense korn og kornprodukter, belgfrukter, sukker og andre karbohydratrike matvarer. Her gjelder virkelig uttrykket, "Man tror det ikke før man opplever det". Kursene går i Haslevangen 15 på Økern i Oslo. Vi begynner kl 17 med en times foredrag, før vi i fellesskap lager en fire retters middag med valgfri drikke til. Prisen for alt inkludert er satt til kun 990 kroner. Vi har plass til 20 personer og først til mølla gjelder. Send bindende påmelding til kh@eat-web.com eller ring på 982 55 703. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter