Pølse m/stappe

Hvem kunne trodd at pølse med stapp kunne være en rett som var akseptabel middag på et lavkarbohydrat/høyfett- kosthold? Det handler om å velge den rette typen pølse, og så må man jo ikke lage stappe av poteter. Stappe eller purè av brokkoli og blomkål, i blandet smør, synes mange smaker enda bedre. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Ukens rett