Brukerundersøkelse

De siste ukene har EatClub vært i endring. I sammenheng med videreutviklingen av EatClub ønsker vi at du gir din mening i en kort brukerundersøkelse vi har satt sammen. Vi setter stor pris på din hjelp. Brukerundersøkelsen er tilgjengelig her På vegne av EatClub, Med vennlig hilsen Henrik B. Utviklerkonsulent, Vixon Systems Fungerer ikke linken? Lim denne inn i din nettleser: http://vixon.net/support_frame_eatclubquiz.php Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev