Redaktørens kosthold og lavt stoffskifte

Denne uka røper redaktøren av EatClub sitt personlige kosthold. Det handler om å tenke helt nytt ut fra det man er vant med. Vi håper og tror dette kan være både motiverende og informativt for være medlemmer. Les også om lavt stoffskifte, som er mer utbredt enn mange er klar over. Kanskje lider du av det? Vi gir deg tips om hvordan du selv kan finne ut av dette. Ønsker du å være med på våre populære kostholdskurs? Vi har enda noen få ledige plasser på matlagingskursene 13. og 27. mars og kurslederopplæringskurset 28-29. mars. Les mer i siste nyhetsbrev. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev