Multivitamin og -mineral - det viktigste kosttilskuddet

Innholdet av vitaminer, mineraler og antioksidanter i maten har sunket betydelig bare de siste 60-80 årene. Siden våre urforfedre gjennom mer enn to millioner år sanket ugjødslet og usprøytet planteføde og jaktet vill, animalsk mat fra mer eller mindre urørt natur, er det ikke rart at undersøkelser viser at deres kosthold var mer næringstett. Legger vi til at vi nå opplever en økt grad av stress og fremmedlegemer gjennom mat, vann og luft, er det ikke rart at forskning viser at vi kan ha nytte av tilskudd av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Kosthold , Kosttilskudd , Kosttilskudd mot idrett