Nye kursledere

Denne helga har vi hatt fem nye kursledere på opplæring, og vi ser virkelig fram til å jobbe med disse dyktige og engasjerte personene. Vi har stor pågang på dyktige personer som ønsker å bruke eats kostholdskonsept, med sitt flotte kursmateriell, i sin iver etter å hjelpe personer med en bedre helse og/eller vektreduksjon. Derfor kan det være aktuelt å kjøre en ny kurslederopplæring før sommeren eller rett etter - det kommer an på antall kvalifiserte søkere. Vi jobber også med å få på plass et nytt matkurs i Oslo/Lillestrøm-distriktet før sommerferien. Denne gang har vi satt prisen til kr 750, og det innbefatter foredrag og laging/spising av fire retters middag med valgfri drikke. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter