Matkurs i Oslo 25. juni

Kurset består av et innledende foredrag om kosthold holdt av Kenn Hallstensen, og vil ta for seg hvordan mat påvirker blodsukkeret og hormonbalansen. Påvirkningen er stor og siden hormoner og signalstoffer styrer det meste som foregår i kroppen, er det lett å forstå at mat er kroppens naturlige medisin - uten negative bivirkninger. Etter foredraget fordeler vi deltakerne i grupper og lager en fire-retters middag sammen. Denne spises så under en sosial atmosfære med mange gode historier til, og vi blir enda bedre kjent. Det er valgfri drikke til. Total varighet er 4-4,5 timer. Kurset blir holdt i kantina på Haslevangen 15 på Økern i Oslo. Kontakt oss på: karhalls@online.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter