Spis deg slank på iskrem og sjokolade

Spis sjokolade, iskrem, loff og andre karbohydratrike matvarer, i et måltid en dag i uka, og det kan bli lettere for deg å gå ned i vekt og få bedre helse. Dette kan du gjøre uten å få dårlig samvittighet, hvilket ikke er en god følelse. Det kan rett og slett være nyttig og smart å spise mye karbohydrater i noen få, utvalgte måltider, uansett om det måtte være en loffskive med syltetøy eller litt smågodt. Nøkkelen er ”noen få”. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Kosthold , Platåbryting