Nytt matlagingskurs i Oslo

Vi vil arrangere et nytt av våre populære matlagingskurs fredag 18. september på Haslevangen 15 i Oslo i nærheten av Økern. Vi begynner kl. 18 og vil være ferdig litt over kl. 22. Kurset vil begynne med et innledende foredrag om hvorfor og hvordan man skal spise et kosthold basert på lite karbohydrater og mye animalsk mat. Deretter vil vi dele gruppen opp i mindre grupper og fordele en rekke oppskrifter blant disse. Det vil bli laget en tre retters middag med alt av tilbehør, som vi i sosialt lag spiser etterpå. Det vil også bli servert god og passende drikke til. Under middagen blir vi enda bedre kjent og det vil hele tiden være opent for spørsmål og svar. Påmelding skjer enten på telefon til 982 55 703 eller til e-post adressen kh@eat-web.com. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter