Unngå influensa - ta tilskudd av vitamin D

Det er ikke tilfeldig at mengden vitamin D i kroppen varierer nesten identisk med utbruddene av influensa. I vinterhalvåret, da mengden vitamin D faller, øker forekomsten av influensa drastisk. I Norge vil UVB-strålene fra sola ikke komme igjennom atmosfæren fra oktober til april, grunnet at sola står for lavt på himmelen. Derfor må vi i denne perioden få vitamin D gjennom maten eller bruk av kosttilskudd. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev