Vervekampanje

EatClub feirer i disse tider et års jubileum, og gjennom dette året har vi opplevd stor interesse fra lavkarboere. For å få enda flere medlemmer og en enda mer aktiv side, vil vi i en uke fra i dag, fredag 9. oktober, kjøre en vervekampanje blant dere som allerede er medlemmer på www.eatclub.no. I denne perioden er det halv pris - 50 prosent rabatt - på alle medlemskap på EatClub. Kostholdskursene vil også være rabattert - 25 prosent. De tre beste ververene blir belønnet med gratis fire eller åtte ukers kostholdskurs hos oss. Vi nås på karhalls@online.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev