Gratis kostholdskurs og Q10

Vi ønsker å gi vekk fem gratis kostholdskurs over internett, og det er ikke hvilket som helst kurs som gis bort. Det er det største og mest omfattende Halvårskurset over 26 uker og 27 kursbrev som gis bort. Det inneholder mer enn 400 A-4 sider informasjon, og over 400 oppskrifter – eller 2-3 store kokebøker. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kostholdsveileder gjennom hele kurset blir vår gründer og leder, Kenn Hallstensen. Vanlig pris på dette kurset og medlemskap er kr 2 800. Hendvend deg på e-post til karhalls@online.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Nyhetsbrev