Problemer med vektnedgangen - løsningen

Noen har problem med å gå ned i vekt nesten uansett hva de gjør. Dette kan være svært fortvilende, og mange gir da også opp det ene forsøket etter det andre. Vet du med deg selv at du virkelig har forsøkt å leve på et lavkarbohydrat/høyfett-kosthold i lengre tid uten å få resultater, har vi utarbeidet en mulig løsning for deg. Dette opplegget er kun ment til et fåtall personer, og ikke for de som allerede opplever vektnedgang. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Kosthold , Platåbryting