Velg rett treningsapparat

Er du en av de som ønsker å komme i gang med trening og legge om kostholdet, har du kommet til rett sted. I denne artikkelen gjennomgår vi mange ulike treningsteknikker og apparater, slik at du kan ta et kvalifisert valg om hva som er det rette for deg. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Spesialtipset , Trening , Treningsstudio, nybegynner , Treningsstudio, viderekommen , Styrketrening hjemme , Treningsprogram, ekspert , Intervalltrening, viderekommen , Intervalltrening, nybegynner