Gratis medlemskap på EatClub

Vi opplever stadig større interesse for våre anbefalinger, og har nå passert mer enn 15 000 personer på et våre kostholdskurs. Dette ønsker vi å feire ved å tilby gratis medlemskap på denne sida, EatClub, for de som kjøper et av våre kostholdskurs - se under "Kurs"-knappen. Tilbudet gjelder ut hele februar. Vi opplever at denne, vår internettbaserte helse- og livsstilside, gjør det mye enklere å lykkes med sin livsstilforandring. Her finner man egen blogg, diskusjonsforum, motiverende resultatregistreringer, en mengde oppskrifter, karbohydratteller, og mye, mye mer. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter